Biologiskt nedbrytbar Kornfiber Non Woven Pyrmid Tygväska Trangle Tea Filter Bag OEM

Högkvalitativ matkvalitativ maisfiber triangel tepåse, högkvalitativt material, lämpligt för bryggning av grenar, blommor, blommor, stora partiklar och andra produkter, utmärkt permeabilitet! Brewing Essentials! 5,5-5,8 * 7 cm, referensvikt 3-5 gram eller så. Säkerheten är bekväm, grön och hälsosam! ! ...
chatta nu

Produktinformation

Högkvalitativ matkvalitativ maisfiber triangel tepåse, högkvalitativt material, lämpligt för bryggning av grenar, blommor, blommor, stora partiklar och andra produkter, utmärkt permeabilitet! Brewing Essentials! 5,5-5,8 * 7 cm, referensvikt 3-5 gram eller så. Säkerheten är bekväm, grön och hälsosam! ! Produktegenskaper: ingen blekmedel, ingen förorening, högtemperaturmotstånd, stark penetration, nedbrytbart super miljövänligt material! !

Vanliga problem:

Fråga: Varför får teposen en fyrkantig typ istället för en triangel?

A: Alla är desamma som tepåsar. Det finns trianglar och fyra hörn i olika tätningsmetoder. Sidotätningen är en tredimensionell triangel-effekt, och den direkta förseglingen är en fyrkantig effekt.

F: Varför kan förseglingsmaskinen inte förseglas?

A: Om det inte är butiken att byta till tätningsmaskinen, kan den inte förseglas, eftersom det är importerat nylon, vi måste använda vår speciella tätningsmaskin, vår tätningsmaskin är inte vanlig på marknaden, vi har varit professionellt modifierad av. Bilden ser likadant ut.

F: Varför är det lite borstat efter tätning?

A: Om det är användaren av vår speciella tätningsmaskin: Tryck på driftsteg 1: Anslut strömtillförselstiden för att justera till 3-4MM, steg 2: Tryck på handtaget och andra indikatorer för att släcka och sedan kyla i 1-2 sekunder att lyfta handtaget och du är klar. (Observera att tätningsmaskinen är inkopplad i strömförsörjningen och den är inte tänd. Den tänds när handtaget trycks ned. Det värms omedelbart. Tänk inte att strömlampan är tänd. Den är trasig!)

Om det inte är vår butiks tätningsmaskin finns det inget sätt att lösa problemet. Normalt är tätningsmaskinens konfiguration för låg för att användas.Välkommen till grossist den biologiskt nedbrytbara majs fiber non woven pyrmid tepåse trangle te filter väska oem med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: biologiskt nedbrytbar majsfiber non woven pyrmid tepåse trangle te filter väska oem, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like