icke vävt tyg

- Sep 08, 2017-

Bondad duk (icke vävt tyg eller icke-vävda tyg), även känd som icke-vävt tyg, görs av riktad eller slumpmässiga fiber, är en ny generation av miljövänliga material, med fukt, andas, flexibel, ljus, icke-förbränning, lätt att bryta ner, Icke-toxisk icke-irriterande, rika färger, låga priser, kan återvinnas och så vidare. Såsom användning av polypropen (pp material) pellets som råvaror, hög temperatur smältning, spinning, stenläggning, varma ringlande kontinuerlig produktion från ett steg. På grund av uppkomsten av tyg och några av prestanda och sa det trasa.


Eftersom det är ett tyg inte kräver bildandet av Vävda tyger, men textil kort fiber eller glödlampa orientering eller support för random, bildandet av fiberstruktur, och sedan använda mekaniska, termiska eller kemiska metoder såsom förstärkning. I fråga om


Det inte är vävd av ett enda garn, stickade tillsammans, men fibern direkt genom den fysiska limning tillsammans, så när du får dina kläder i den klibbiga, hittar du inte en rot av tråden. Bondad duk bryta igenom traditionella textil principen, och har en kort processflödet, produktionstakten är snabb, hög direktavkastning, låg kostnad, bred användning, råvarukälla och så vidare.

A21_副本.jpgA20_副本.jpgQQ图片20150320161845_副本.jpg