Hängande Öron Kaffe Inne och Utanpåse Förpackningsmaskin

Hängande öron kaffe inuti och utompåpåse förpackningsmaskin Första ansökan gäller: Kaffepulver, litet granulärt material. För det andra, egenskaper: Med hjälp av ett speciellt hängande öronfilter, trilateral försegling, som hänger direkt på kanten av koppen, kaffebröd bättre och bagageutseende, den nuvarande ...
chatta nu

Produktinformation

Hängande öron kaffe inuti och utomhuspåseförpackningsmaskin

Först gäller för:

Kaffepulver, litet granulärt material.


För det andra egenskaper:

Med hjälp av ett speciellt hängande öronfilter, trilateral tätning, som hänger direkt på kanten av koppen, kaffebröd bättre och bagageutseende, är den nuvarande utländska marknaden mycket populär.

Maskinen har funktionerna för automatisk påfyllning, mätning, fyllning, tätning, skärning, räkning, trycknummer och andra funktioner.

Användningen av sofistikerat styrsystem för att justera maskinens åtgärd, kompakt struktur, man-maskin gränssnitt design, lätt att använda, lätt att justera, lätt att underhålla.

Inuti väskan på väskan med servomotorstyrning, positioneringsnoggrannhet, väska och stabilitet. Ytterpåse med fotoelektrisk omkopplare positionering, stegdragning film, påse längd exakt, vacker.

Inuti väskan för de non-woven hängande öronpåsarna, bryggning bekvämt och hygieniskt. Försegla användningen av avancerad ultraljudsförsegling, tätningseffekt är bra, påse-liknande utseende.


För det tredje tekniska parametrar:

storlek

inner: (W): 90 (mm) (L): 70 (mm)
yttre: (W): 100 (mm) (L): 120 (mm)

fart

20-40bag / min

Mätområde

5-20ml

Spänning

220V / 50Hz / 3,5 kW

Maskinvikt

660KG

dimension (L × E × H)

1350 * 850 * 2200mm


封口 局部 图 .jpg

机器 图片 .jpg


Välkommen till grossist det hängande örat kaffe inom och utomhuspåse förpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi erbjuder dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Hot Tags: Hängande öron kaffe inom och utomhuspåse förpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like