Märkningsmaskin för pyramid tepåse förpackningsmaterial

1. Introduktion: SP80 Märkningsmaskin för pyramidteppsförpackningsmaterial är vår nyuppgraderade modell som är lämplig för att automatiskt lägga till tagg och tråd till materialet Nylon, PET, PLA eller non woven material. Maskinen adopterar ultraljudssegling, stabilt och väldigt fint utseende. Den här maskinen...
chatta nu

Produktinformation

1 . Introduktion :

SP80 Märkningsmaskin för pyramidteppsförpackningsmaterial är vår nyuppgraderade modell som är lämplig för att automatiskt lägga till tagg och tråd för material av nylon, PET, PLA eller non-woven material. Maskinen adopterar ultraljudssegling, stabilt och väldigt fint utseende.

 

Denna maskin förbereder rullfilm för pyramiden / triangeln form tepåse förpackningsmaskin, det kommer att avsevärt sänka kostnaden för förpackningsmaterialet.

 

Maskinen styrd av PLC och servo körning, alla parametrar inställda på pekskärmen, maskinen är lätt att använda, låg underhållskostnad och hög effektivitet.

 

2. Lämpligt förpackningsmaterial:

Nylonnät, PET-nät, biologiskt nedbrytbar majsdukmaterialfilm, fiberduk etc.

 

3. Parameterlista för Märkningsmaskin för pyramidteposer :

Modell

SP 80

Fart

45-80 st / min

Filmbredd

120mm, 140mm, 160mm

Trådlängd

  150mm, 170mm

Tagstorlek

20mm * 20mm

Lämpligt förpackningsmaterial

Nylon, PET-nät, fiberduk och annat material som kan

förseglas av ultraljud

Taggmaterial

  Lamineringspapper med PE / CPP-lager

Elektricitet

220V , 50Hz

Kraft

3KW

Luftkompressor

5KG

Maskinstorlek

1200mm * 1400mm * 1950mm


Välkommen till grossistens märkningsmaskin för pyramidteppsförpackningsmaterial med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning