420 Powder Packaging Machine

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

420 pulverförpackningsmaskin

Prestanda egenskaper

Användning av skruvmaskin för att slutföra mätning, fyllning, kvävepåfyllning och så vidare. Lämplig för mätning av de pulvermaterial som är lätta att flyta eller har dålig flytbarhet.

Servosystem, hög precision, stabil prestanda och andra fördelar;

Använda PLC servosystem, pneumatiskt styrsystem, stor display pekskärm för att bilda drivkontrollkärnan; maximera kontrollens precision, tillförlitlighet och intelligens hos hela maskinen;

● Båtar av rostfritt stål är lätta att rengöra;

Utrustad med säkerhetsskydd, i linje med företagets säkerhetshanteringskrav

Kontrollera att tätningen är vacker och jämn, med hjälp av en intelligent temperaturregulator, exakt temperaturreglering.

Användning av PLC-dubbelmatningsstruktur för pappersmatningssystem, alla tätnings- och skärpositioner används alla med hjälp av en automatisk automatisk korrigeringsanordning, stor kontrollskärm för styrd skärm, för att maximera hela kontrollnoggrannheten, tillförlitligheten och intelligensen.

Maskin- och mätstöd kan automatiskt slutföra produktförpackningen, matning, påfyllning, uppblåsning (avgassning), datumutskrift av alla förpackningsprocesser och automatiskt slutföra räkningen.

Felsökningssystemet tillhandahålls för att eliminera fel i tid.

Enligt kundens behov kan man göra kuddeformade påsar, hängande hålpåsar;

Det finns alla rostfria stålmodeller och kolstålspraymodeller att välja mellan.

Användningsområde: Det är lämpligt för automatisk mätning av pulverformiga material som mjölkpulver, rismjöl, mjölkpulver, proteinpulver och kryddor.

Applicerbart förpackningsmaterial: OPP / PE, PET / VM, PET / PE, OPP / CPP och andra kompositmaterial.

Valfri utrustning: Dammsugningsanordning, spolningsanordning.

Tekniska parametrar:

Modell QC-420L QC-520L

Väska storlek L: 80-300mm W: 80-200mm L: 100-350mm W: 100-250mm

Förpackningshastighet 25-75bags / min 25-65bags / min

Förpackning Vikt / Noggrannhet Vikt 100g ≤ ± 1g Vikt 100-500g ≤ ± 1% Vikt 500g ≤ ± 1g

Strömförsörjning och ström 220V 50-60Hz 3.0Kw 380 / 220V 50-60Hz 3.6Kw

Tryckluftförbrukning 6-8 kg / m2, 0,15 m3 / min 6-8 kg / m2, 0,15 m3 / min

Vikten av hela maskinen 650-750 kg 850-950 kg

Mått L1450 × W1000 × H2700 (mm) L1450 × W1200 × H2800 (mm)


Välkommen till grossisten 420 pulverförpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: 420 pulver förpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like