Kinesisk medicin avkodningsstycken Vägning Packaging Machine

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

Kinesisk medicin avkok stycken väger förpackningsmaskin


[Kinesisk urtemedicin förpackningsmaskin sammanfattning]

Med ökningen av efterfrågan på medicinsk konsumtion har marknaden för kinesiska växtstycken utvecklats snabbt. Emellertid har problem som inkonsekvent användning av traditionella kinesiska medicinavkroppar, icke-standardförpackningar och lågt vetenskapligt och tekniskt innehåll allvarligt hindrat den kinesiska medicinens kliniska helande effekt.

[förbättringsmetod för traditionell kinesisk medicin avkokning förpackningsmaskin]

1, välj moderna nya förpackningsmaterial. Förpackningsmaterialen i TCM-avkodningsstycken måste vara kompatibla med TCM-avkokningsartiklar och uppfylla hygienkraven för att förhindra sekundär förorening. Under tiden är TCM-avkokningsdelar fördelaktiga för hantering, transport och lagring av droger, samt manipulering och klinisk tillämpning av apotek. Baserat på ovanstående krav kan valet av förpackningsmaterial för TCM-avkodningsdelar helt hänvisa till förpackningsmetoderna för kemiska läkemedel och välja farmaceutisk PVC och aluminiumfolie. Eftersom den nuvarande nivån på vetenskap och teknik har kvaliteten på medicinska PVC-förpackningsmaterial varit ganska stabila och mogna, kan garantera stabiliteten hos kemiska droger under en viss tid, för den mer stabila naturen hos kinesiska örtstycken borde vara genomförbar . I förpackningsmaterialen kan kinesiska läkemedel också skrivas ut på produktnamn, varumärken, produktionsföretag, specifikationer, funktionsindikationer, försiktighetsåtgärder, produktpartikelnummer, utgångsdatum, godkännandenummer och annan läkemedelsinformation.

2. För att förbättra förpackningskvaliteten hos kinesiska växtstycken är det nödvändigt att uppgradera maskinanläggningarna i avkoksindustrin. För närvarande måste staten öka stödet till den traditionella kinesiska medicinindustrin, främja teknologisk utveckling av företag och främja industriell uppgradering så snart som möjligt. Under de senaste åren fortsätter priserna på kinesiska växtbaserade läkemedel att stiga, men exponerade också problemen i logistikkedjan i kinesisk medicinindustri. Staten ska utfärda motsvarande stödpolitik för de viktigaste tillverkningsområdena för traditionella kinesiska läkemedel och upprätta ett särskilt logistiksystem för traditionell kinesisk medicin för att kontrollera mellanliggande länkar och undvika orimliga prisökningar.

3, förbättra bearbetning och förpackningsmetoder. Efter tillverkningsprocessen steriliseras avkodningsstyckena genom att selekteras av parti, bearbetning och torkning, avkokningsstyckena i avkoksförpackningsanläggningen (måste vara en ren yta eller ett sterilt område) utsättas för mekaniserad rörledningsproduktion enligt olika dosspecifikationer. paket. Olika specifikationer använder olika färger av förpackningsmaterial, samma specifikationer och samma typ av förpackningar och sedan förpackas i mitten, och sedan packningsinspektion efter att ha gått över fabriken. Att packa ett parti av olika satser för att rensa fältet kan effektivt undvika förvirringen mellan de olika bitarna och förorening av föroreningar.

[Huvuddragen i kinesiska växtbaserade förpackningsmaskinen]

Den kan automatiskt slutföra vägning, blanking, väska, tätning, skärning, fyllning och tryckdatum. Hög mätnoggrannhet, hög effektivitet, inget skrot. Digitala sensorer med hög precision möjliggör noggranna mätmoment. Amplituden för varje linje i operationen kan ställas in oberoende så att materialet kan jämnt matas och mätnoggrannheten kan förbättras.

Automatisk Elektronisk Vägning Kinesisk Medicin Stycke Automatisk Förpackningsmaskin | Kombinationsskala Mätnings- och förpackningsmaskin | Hög precision Automatisk förpackningsmaskin | Kan utrustas med termisk överföringsmaskin


Välkommen till grossist den kinesiska medicin avkodning bitar väger förpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: kinesisk medicin avkok stycken väger förpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like