Fyra vågar Vägmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

Fyra vågar vägmaskiner

Prestanda egenskaper

" PLC-kontroll, kinesisk pekskärmsoperation, behöver bara mata in viktparametern, systemet kan automatiskt beräkna de snabba och långsamma inkrementen och kan automatiskt korrigera felvärdet.

" Du kan välja enkelsekvensrotation, dubbelsidiga parallella, fyrsamma och tre urladdningslägen, som är lämpliga för att expandera förpackningsstorleken eller applicera på fyra slags materialförpackningar.

" Det kan självvisa tiden som upptas av snabb, medium och långsam tredelastning, och användarna kan justera det mer bekvämt.

"Du kan använda fotoelektriska omkopplaren för att styra materialet, men även använda fotomkopplaren för att styra materialet.

" Genom att använda snabba, medelstora och långsamma materialmatningsmetoder på tre nivåer, snabbare hastighet och högre noggrannhet.

" Konstgjord packning, fotoelektrisk avkänning, automatisk mätning.

" Elektronisk vägning är mer exakt än direkt mätning.

" PLC-kontroll, stark anti-interferens.

" De fyra vägarna mäter mer effektivt.

" Helt öppen, rostfritt stålkropp, lätt att rengöra.

Det huvudsakliga syftet

Pesticider, gödningsmedel, djurfoder, foder, förblandningar, tillsatser, tvättmedel, salt, mononatriumglutamat, kyckling, socker, frön, ris och andra granulära pulverformiga material, kvantitativ förpackning.

Tekniska parametrar

Hastighet: 1500-3600 väskor / timme

Hög precision: ± 0,3%

Specifikation: 2-3000g

Strömförsörjning: AC220V 50HZ

Effekt: 800W

Total vikt: 120 kg

Värdstorlek: längd × bredd × höjd = 1200 × 600 × 1900 (mm)

Rödböna förpackningsmaskin Mung bönor förpackningsmaskin Svart bönor förpackningsmaskin Sojabönor förpackningsmaskin


Välkommen till grossistens fyra vågar med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning