Fyrsidig schampo och hår förpackningsmaskin

Yueyang Smile packning utrustning & Material Co, Ltd är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten 2014, företaget har samarbetat med många klienter både från inrikes och utomlands, och har erhållit genomgående hög beröm från våra kunder sedan det inrättades... Företaget innehar ledande idén det 'kvalitet bevisar styrka, når till framgång' och försöker sitt bästa för att göra bra på någon aspekt från varje stygn, varje punkt av tillvägagångssättet av tillverkning till slutbesiktning, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utvecklingen av 'hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt' att ge dig utmärkt service av bearbetning! Hjärtligt välkommen att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

Fyrsidig schampo och förpackningsmaskin

 

viktigaste funktionen:

Pumphuset är tillverkade av rostfritt stål och packning volymen kan justeras steglöst inom intervallet betygsatt. Användningen av dagens avancerade mest dator controller, med inget läckage tillbaka till sug teknik; kan vara förpackade dagligen, kosmetika, livsmedel och andra halvflytande, särskilt för bekväm mat krydda, sylt, honung, schampo, schampo och annat emballage.

 

Prestandaparametrar:

Förpackning hastighet 25~55 väska/min

Mätområde 1 till 50 ML

Påse storlek längd 50-150mm bredd 30-110mm

Spänning 220V

Kraft 1,36 KW

Vikt 320KG

Dimensioner 665 × 770 × 1680 mm


Välkommen till partihandel den fyrsidig schampo och förpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de produkter av bästa kvalitet, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning