Granule Vägning Packaging Machine

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

Granulär vägning förpackningsmaskin

Prestanda egenskaper:

" PLC-kontroll, kinesisk pekskärmsoperation, behöver bara mata in viktparametern, systemet kan automatiskt beräkna de snabba och långsamma inkrementen och kan automatiskt korrigera felvärdet.

" Du kan välja enkel sekvens rotation, dubbel sekventiell parallell matning, vilket är lämpligt för att expandera förpackningsstorleken eller applicera blandad förpackning av två material.

" Det kan självvisa tiden som upptas av snabb, medium och långsam tredelastning, och användarna kan justera det mer bekvämt.

"Du kan använda fotoelektriska omkopplaren för att styra materialet, men även använda fotomkopplaren för att styra materialet.

" Genom att använda snabba, medelstora och långsamma materialmatningsmetoder på tre nivåer, snabbare hastighet och högre noggrannhet.

" Helt öppen, rostfritt stålkropp, lätt att rengöra.

" Elektronisk vägning är mer exakt än direkt mätning.

" PLC-kontroll, stark anti-interferens.

" Dubbelvägare mätning, effektivare.

använda sig av:

1. Kvantitativ förpackning av bekämpningsmedel, gödningsmedel, veterinärmedicin, foder, förblandningar, tillsatser, tvättmedel, salt, mononatriumglutamat, socker, frön, ris etc.

2. Kvantitativ förpackning av material som inte är anpassad till sättet för skruv, skivspelare eller andra material;

3. Kvantitativ förpackning av kinesisk växtbaserad medicin;

Prestandaparametrar:

Hastighet 800-1500 väskor / timme

Noggrannhet 0,50%

Vägning specifikationer 30-5000g

Strömförsörjning AC200V 50HZ 250W

Installerad vikt 120kg

Värdstorlek längd 710 × bredd 840 × höjd 1800 (mm)


Välkommen till grossisten Granule väga förpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: granulär vägning förpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like