Honey Packing Machine

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

Honey Packing Machine


Funktioner och användningsområden:

1. Denna maskin adopterar tillbaka försegling, även kallad kuddeförpackningsmaskin, med vacker förpackning och hög mätnoggrannhet.

2. Den adopterar flervägs temperaturkontroll och värmeförseglingsmekanism, som har egenskaper för exakt temperaturkontroll, god värmebalans, garanterad tätningskvalitet och applicering av olika förpackningsmaterial.

3, kan tillverkningsprocessen slutföras automatiskt, såsom: packning, mätning, fyllning, tätning, utskriftsnummer, tillverkningsdatum, plus lätt att riva munnen, klippa eller sammanförda påsar, räkning och annan hel process. Volymetrisk mätmetod för kolvpumpen är speciellt lämplig för förpackningar som är lättdragna och droppartade, såsom honung, schampo och liknande material.

Prestandaparametrar:

Förpackningshastighet 30 till 60 påsar / minut

Mätområde 1-50 ml / 30-100 ml

Väska storlek L: 30-190mm W: 20-155mm

Spänning 220V

Effekt 1,9Kw

Vikt 280KG

Mått 700 × 800 × 1650 mm

Obs! Byte av shaper kan justera pås längd och bredd.


Välkommen till grossist honungspaket med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: honung förpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like