HP-241Ribbon-kodningsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

HP-241Ribbon-kodningsmaskin

Först prestanda egenskaper

Maskinen är en elektrisk automatiserad automatisk kodare, som är lämplig för matchning av förpackningsmaskinen i den vertikala påfyllnings- och förpackningsmaskinen och annan intermittent påseförsegling. Automatisk motor, kontaktlösare för att lösa hårkontrollen, liten storlek, enkel installation, allmänt använd i mat, dryck, läkemedel och andra industrier, tryckdatum för tillverkning, satsnummer och så vidare. Maskinen introducerade Japans avancerade termisk kodteknik, med hjälp av termiska tryckband i stället för bläckutskrift, kan skriva ut tydliga tecken på flexibla förpackningsmaterial (förutom metallmaterial), lätt att använda, enkelt underhåll.

För det andra huvudmålet:

Lämplig för plastfilm (PT, PE, PVC, OPP, KT), aluminiumfolie, dryckesflaska varumärkets ytkodning; olika plast kompositmaterial plastpåsar, papper (lim, kort), läder, tyg yta kodning; Förpackning behållare, plastprodukter ytkodning; elektroniska komponenter skalkod.

För det tredje principen och funktionerna:

Bandkodaren adopterar varmt trycktejp i stället för bläckutskrift, adopterar en speciell rörlig typordningsstruktur och kan kodas på vilket flexibelt förpackningsmaterial som helst. Tydlig utskrift, lätt att torka av; ren, ingen bläckförorening, är ett ekonomiskt och hälsosamt sätt att koda. Kan användas i stor utsträckning i: livsmedelsproduktionsdatumskod, batchnummerkod, drogfabrikens datumkod.

Fjärde tekniska parametrar

Storlek HP-241

Kodhastighet 70-120 slag / minut (inställbar hastighet)

Utskriftsområde Enstaka 4-35 mm, ca. 15 rörliga tecken

Dubbelraden max 8-35 mm, cirka 30 typer av rörlig typ

kolumn maximalt 12-35mm, om att installera 45 rörlig typ

Live arabiska, engelska och kinesiska

Termisk tryckt bredd Maximal bredd 25-35 mm Standardkärna Innerdiameter 25,4 mm

Spänning 220V ± 10% 50Hz

Kodavstånd Any

Antal rader 1-3

Power 200W

Storlek 280 * 180 * 420mm

Vikt 10 kg

QQ截图20180411124917.jpg

Välkommen till grossisten hp-241ribbon kodning maskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: hp-241ribbon kodning maskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like