Vätskefyllningsmaskin

Vätskefyllningsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

Vätskefyllningsmaskin

Produktbeskrivning:

Används huvudsakligen för lotioner, vårdlösningar, orala vätskor, hårvårdsvätskor, flytande tvål, lotioner, desinfektionsmedel, vätskefunder, antifreezes, schampon, ögonvätskor, näringslösningar, injektioner, bekämpningsmedel, läkemedel, rengöring, kroppsvask, parfymer, ätbara oljor, Smörjmedel och flytande fyllning för speciella industrier

Vätskefyllningsmaskinen med en enda huvud är en produkt som förvandlas och innoveras på grundval av utländsk avancerad fyllningsmaskinteknik. Dess struktur är enklare, mer rimlig, mer exakt och lättare att använda.

Gäller medicin, dagliga kemikalier, livsmedel, bekämpningsmedel och specialindustrier, det är en idealisk vätskefyllningsutrustning.

Maskinen är en halvautomatisk kolvtypsvätska fyllningsmaskin.

Maskinen har en rimlig design, kompakt modell, enkel drift, pneumatiska komponenter används i Tyskland FESTO och Taiwan AirTac pneumatiska komponenter.

Materialkontaktdelar är tillverkade av 316L rostfritt stål, i linje med GMP-krav.

Fyllvolymen och påfyllningshastigheten kan godtyckligt justeras och fyllningsnoggrannheten är hög.

Fyllningshuvud antar dropp- och lyftfyllningsanordning.

Arbetsprincip och prestanda:

1. Arbetsprincip: Fyllningsmaskinen är en halvautomatisk kolvpåfyllningsmaskin. En cylinder används för att driva en kolv för att extrahera och spruta ut material. En envägsventil används för att styra materialflödet och reedbrytaren styr cylinderns slag för att justera fyllvolymen.

2. Prestanda: Den halvautomatiska kolvtypen med enstaka vätskefyllnadsmaskiner tillverkad av vårt företag baseras på serien av fyllnadsmaskiner som tillverkas av vårt företag. Vi har introducerat utländsk avancerad fyllningsmaskinteknik och genomfört vidare omvandling och innovation. Dess struktur är mer enkel och skälig, med hög noggrannhet och enkel drift, det är ett idealiskt val för ditt företag att fylla i hög affär.

Strömförsörjning 220 / 110V 50 / 60Hz)

Power 10W

Lufttryck 20,4-0,6MPa

Fyllningshastighet 10-30 flaskor / min

Fyllningsnoggrannhet ± 1%

Valfria modeller 5-60ml 10-125ml 25-250ml 50-500ml 100-1000ml 250-2500ml 500-5000ml

QQ截图20180411125205.jpg

Välkommen till grossist den flytande fyllningsmaskinen med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: flytande fyllningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like