Pulverpåseförpackningsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

Pulverpåseförpackningsmaskin


I. Ansökan


Den halvautomatiska fyllnings- och förpackningsmaskinen kan automatiskt slutföra arbetet med mätning, packning, fyllning, tätning, sömnad och transport. Eftersom den är konstruerad i enlighet med nationella GMP-standarder, är den lämplig för förpackning av pulverformiga och granulära material som är lätta att flyta eller har dålig fluiditet, såsom mjölkpulver, foder, rismjöl, socker, kaffe, mononatriumglutamat, fasta drycker, glukos, rismjöl, fastmedicin, bekämpningsmedel, pulveradditiv, färgämnen etc.

II. Funktioner


(1) Förutom motorer, cylindrar, elektriska tillbehör, pneumatiska komponenter och symaskiner är hela maskinen tillverkad av rostfritt stål. Det är särskilt lämpligt för GMP-certifiering, livsmedelshygiencertifiering och krav på kemikalier mot korrosion och annan förpackning.

(2) Överkompressionsundertrycknings-, droppkorrigerings- och toleranslarm.

(3) Genom att anta det nya internationellt populära förpackningsskaleskontrollsystemet, har specialinstrument för hög precision och höghastighetsmätning starka funktioner och hög tillförlitlighet, och är fullt anpassade till kraven på kontinuerlig produktion.

(4) Den automatiska dubbelsektionens PVC-transportband (ramverket är allt rostfritt stål) kan ställas in för att passera enkelt, rent, rent och vackert och kan tvättas med vatten.

(5) Det finns en kalibreringsprocess (med vikter): Den kan lätt kalibreras när som helst och är speciellt användbar för viktdrift som inte används under lång tid.


(6) Bekväm borttagning av kvarvarande material: skruven kan direkt infogas och extraheras


Shanghai Qiaoci Automation Equipment Co., Ltd. | Storpåspulveremballeringsmaskin | Grovkornspulverkvantitativ fyllnadsmaskin | Kemisk pulverförpackningsmaskiner


Välkommen till grossist pulverpåse förpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: pulverpåse förpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like