Pulverfyllnadsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

Pulverfyllningsmaskin


En kort beskrivning

Denna serie förpackningsmaskiner kan slutföra vägnings-, mätnings-, fyllnings- och annat arbete. På grund av den sida vid sida väger och fyllning designen är den lämplig för förpackningar med hög precision, ojämn täthet, flödande eller dåligt flytande pulver, små granulära material, såsom proteinpulver, pulver, pulveradditiv, stärkelse , och fasta ämnen. Drycker, vitsocker, mononatriumglutamat, fasta drycker, veterinärmedicinska läkemedel, glukos, toner, pulver, färgämnen, smaker och dofter.

Huvuddrag

Alla rostfria stålkonstruktioner, modulär eller öppen transparent materiallåda, lätt att ta bort och tvätta utan verktyg.

Servomotor och servostyrningsskruv, höghastighetsväghetssystem, garanterar hög precision kan realiseras;

Två typer av arbetsmetoder, kvantitativ och online vägning, kvantitativ design som vägning av återkopplingsproportionens spårningstyp, övervinna egenskaperna hos förändringen i vikten av paketet som orsakas av förändringen av andelen av materialet, på-vägsbehållarfacket är utrustad med en viktgivare, snabb och långsam fyllning i enlighet med den förinställda vikten för att säkerställa hög förpackningsnoggrannhet, pneumatisk påse spännanordning och konsol monterad på viktgivaren;

Olika produktjusteringsparametrar kan lagras och användas efter beredning, lagring av upp till 10 formler;

Bytes spiral tillbehör kan anpassas till en mängd olika material som ultrafina pulver till små partiklar.

Produktparametrar

Modell SP-5F SP-10F

Control System PLC och pekskärm PLC och pekskärm

Kombinerad / öppningsbar korg 25L Kombinerad / öppen låda 50L

Förpackning Vikt 1-500g 10-5000g

Förpackningsnoggrannhet ≤ 100g, ≤ ± 2%;

100 - 500 g, ≤ ± 1% ≤ 500g, ≤ ± 2%;

500 - 5000 g, ≤ ± 1%

Fyllningshastighet 40 - 120 gånger / minut 40 - 120 gånger / minut

Strömförsörjning 3P AC208-415V 50 / 60Hz 3P AC208-415V 50 / 60Hz

Total effekt 0,93 KW 1,4KW

Vikten av hela maskinen 130kg 280kg

Hela volymen 870 × 820 × 1850mm 1105 × 980 × 2050mm


Välkommen till grossist pulverfyllningsmaskinen med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning