Självstartande flytande förpackningsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

Självstartande vätskeförpackningsmaskin

huvud funktion:

Pumpkroppen är tillverkad i rostfritt stål, och förpackningsvolymen kan justeras steglöst inom nominellt område. Användningen av dagens mest avancerade datorstyrare, utan läckage tillbaka till sugteknik; kan packas dagligen, kosmetika, mat och andra halvvätskor, speciellt för bekvämt smaksättning, sylt, honung, schampo, schampo och annan förpackning.

Prestandaparametrar:

Förpackningshastighet 25 ~ 55 påse / min

Mätområde 1 till 50 ML

Väska storlek längd 50-150mm bredd 30-110mm

Spänning 220V

Effekt 1,36 KW

Vikt 320KG

Mått 665 × 770 × 1680mm


Välkommen till grossist den självförstärkande flytande förpackningsmaskinen med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning