Semi-automatisk Pappfyllnadsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

Semiautomatisk pasta fyllningsmaskin

Produktbeskrivning:

Används huvudsakligen i bekämpningsmedel, medicin (gynekologisk medicinering, dermatit, erytromycinsalva, frostskyddsmedel etc.), kosmetisk (tandkräm, skokräm, fuktkräm, läppstift, etc.), mat (sesam, sötnudlar, ketchup, smör etc. ), Lim-fyllande DG-engångspasta-fyllningsmaskiner för kemikalier (glaslim, tätningsmedel, vit latex, etc.), smörjmedel och specialindustrier är våra produkter som har transformerats och förnyats med hänvisning till utländsk avancerad fyllningsmaskinteknik. Strukturen är enklare, mer rimlig och mer exakt och lättare att använda.

Gäller medicin, dagliga kemikalier, livsmedel och specialindustrier, det är den perfekta utrustningen för fyllning av hög viskositetsvätskor. Maskinen är en halvautomatisk kolvpasta fyllningsmaskin.

Designen är rimlig, modellen är liten och utsökt, operationen är bekväm, den pneumatiska delen antar de pneumatiska komponenterna i Tyskland FESTO och Taiwan AirTac.

Materialkontaktdelar är tillverkade av 316L rostfritt stål, i linje med GMP-krav.

Fyllvolymen och påfyllningshastigheten kan godtyckligt justeras och fyllningsnoggrannheten är hög.

Fyllning av skott antar dropp-, drag- och lyftfyllnadsanordningar.

Arbetsprincip och prestanda:

1. Arbetsprincip: DY-serien fyllmaskin är en halvautomatisk kolvpåfyllningsmaskin. En cylinder används för att driva en kolv för att extrahera och spruta ut material. En envägsventil används för att styra materialflödet och reedbrytaren styr cylinderns slag för att justera fyllvolymen.

2. Prestanda: Den halvautomatiska kolvtypen med enstaka vätskefyllnadsmaskiner tillverkad av vårt företag baseras på serien av fyllnadsmaskiner som tillverkas av vårt företag. Vi har introducerat utländsk avancerad fyllningsmaskinteknik och genomfört vidare omvandling och innovation. Dess struktur är mer avancerad. Enkelt och rimligt, med hög noggrannhet och enkel drift, är det ett idealiskt val för ditt företag att fylla i hög affär.

Produktparametrar:

Ström 220 / 110V 50 / 60Hz

Effekt 510W

Tryck 0,4-0,6 MPa

Fyllningshastighet 10-30 flaskor / min

Fyllningsnoggrannhet ≤ ± 1%

Valfria modeller 5-60ml 10-125ml 25-250ml 50-500ml 100-1000ml 250-2500ml 500-5000ml


Välkommen till grossist den halvautomatiska pasta fyllningsmaskinen med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning