Enkel Pulverfyllnadsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

Enkel pulverfyllningsmaskin

Denna maskin är ett ekonomiskt pulver och en liten partikelautomatisk fyllningsmaskin, som kan slutföra automatisk placering, fyllning och dosering av flaskan. Maskinen består av ett påfyllningshuvud, ett transportband och en positioneringsanordning. (eller stegande) motor, PLC och pekskärmskontroll, enkel drift och hög stabilitet. Med flaskmaskinen, kappmaskinen, märkningsmaskinen och andra komponenter för att fylla på fyllningsledningen. Lämplig för förpackning av pulver och små granulära material, såsom pulver, smågranulärmedicin, veterinärmedicin, glukos, kryddor, fasta drycker, toner, pulver, bekämpningsmedel etc.

Funktioner

1 Hela maskinens utseende är gjord av rostfritt stål utom motorn. Den kombinerade genomskinliga materiallåda kan enkelt avlägsnas och tvättas utan verktyg.

2 Servo (eller stepping) motorer används för att driva skruven, som har fördelarna med lätt slitage, exakt positionering, justerbar hastighet och stabil prestanda.

3 PLC-styrning, med stabil drift, anti-jamming, väger fördelarna med hög precision.

4 Kinesiska och engelska pekskärmar visar tydligt status för varje arbete, bruksanvisningar, felstatus och produktionsstatistik. Operationen är enkel och intuitiv.

5 Olika produktjusteringsparametrar Formlerna kan lagras och användas efteråt. Upp till 10 recept kan lagras.

6 Byt spiral tillbehör, kan anpassa sig till en mängd olika material som ultrafint pulver till små partiklar.

7 Lägg till centrifugalanordningar till det material som strömmar i materialet för att säkerställa noggrannhet.

8 För dammiga materialuttag kan en dammsugningsanordning installeras för att suga ut dammsugaren.

De viktigaste parametrarna

Mätmetod: Skruvkvantifiering

Förpackningsvikt: 1-500g (byt ut skruvtillbehör)

Förpackningens noggrannhet: ≤100 g, ≤ ± 2%; 100-500 g, ≤ ± 1%

Fyllningshastighet: 20-40 flaskor / minut

Strömförsörjning: 3 lådor / 380 volt 50-60Hz

Maskinkraft: 1,2 kilowatt

Tryckluft: 5-8 kg / cm2

Tryckluftförbrukning: 0,05 kubikmeter / minut

Total vikt: 220kg

Mått: 2000 × 850 × 1850 mm


Välkommen till grossist den enkla pulver fyllningsmaskinen med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning