SP-1000 förpackningsmaskin för flytande förpackningsmedel

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-1000 förpackningsmaskin för flytande förpackningsmedel

Teknisk prestanda:

Denna maskin används i stor utsträckning i förpackningen av mjölk, sojamjölk, sojasås, vinäger, risvin och olika vätskor, hela förpackningsprocessen: filmsterilisering, väska, tryckdatum, fyllning, tätning, skärning, räkning kan slutföras på en gång. Tätningstemperaturen kan styras automatiskt. Förpackningen är utsökt och slät, med en rostfri struktur som uppfyller hygienkraven.

Valfritt: organiskt glasskydd, bandkodning, UV-sterilisering och andra funktioner.

Tekniska parametrar

Modell SP-1000

Väska längd 50-250

Tillverkad av väska 40-175

Filmbredd 100-380

Förpackningskapacitet 200-1000

Förpackningshastighet 1100-1300bags / h

Effekt 2,5Kw

Mått 1050 × 850 × 2050mm

Total vikt 380 kg


Välkommen till grossistpaketet sp-1000 förpackningsvätska med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: sp-1000 kompositfilm flytande förpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like