SP-1000 PE film sojasås och vinägerpackningsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-1000 PE-film sojasås och vinägerpackningsmaskinhuvud funktion:

Denna maskin är en vertikal, 3-sidig tätning och intermittent, hög precision flytande förpackningsmaskin utvecklad och tillverkad av vår fabrik. Hela processen med att tillverka, fylla, försegla, trycka batchnummer, klippa av, räkna etc. kompletteras automatiskt och styrs av en mikroprocessor. Det är för närvarande det mest avancerade flytande föremålet i Kina och är särskilt lämpligt för sojasås, vin, vinäger, juicedrycker, beredda drycker, sojamjölk, mjölk, jordnötsolja, vegetabilisk olja och olika vegetabiliska oljor, mineralvatten och flytande kemiska produkter i enfilmspåsar.


Tekniska specifikationer:

Tillverkad av påse längd mm 50-250

Tillverkad av väska bredd mm 65-175

Förpackningsfilmbredd mm 150-380

Förpackningskapacitet ml 200-1000

Förpackningshastighet påsar / h 1100-1300

Power Kw 2.5

Mått mm 1050 × 850 × 2050

Maskinkvalitet Kg 380


Välkommen till grossist sp-1000 pe film sojasås och vinägerpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: sp-1000 pe film sojasås och vinägerpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like