SP-100J Tomatsås Automatisk Förpackning

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-100J tomatsås automatisk förpackning

Prestanda egenskaper:

1. Hela maskinen består av en importerad programmerbar kontroller och en stor display pekskärm för att bilda drivkontrollkärnan, som har utmärkt prestanda och enkel drift.

2, kan maskinen och mätanordningen kompletteras för att slutföra mätningen, matning, påfyllningspåse, datumutskrift, produktförpackning, all förpackningsprocess;

3, perfekt automatisk larmskyddsfunktion, för att minimera förlusten, bidra till att eliminera felet i tid;

4, med hjälp av intelligent termostat för att säkerställa att tätningen är vacker och jämn;

5, kan maskinen tillverkas i enlighet med kundens behov, tre sidor förseglad säcktyp, bakåtförsluten väska.

Ansökan

Hot pot basmaterial, sylt, ketchup, hårkräm, fruktdryck, krydda såspaket och andra förpackningar med allmän flytande lim.

Frivillig

Datumskrivare, automatisk matningssystem, materialnivåövervakningssystem, sekundärmatris

Tekniska parametrar:

Modell nr SP-100J

Mätintervall 250-1000g

Väska storlek 100-280 × 70-180mm

Förpackningshastighet 15-45

Matningsspänning 220V 50 / 60Hz 1.8KW

Enhetsschema L900 × W900 × H2100

Utrustning vikt 350 kg


Välkommen till grossist sp-100j tomatsås automatisk förpackning med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: sp-100j tomatsås automatisk förpackning, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like