SP-230J Automatisk flytande förpackningsmaskiner

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-230J Automatisk flytande förpackningsmaskiner

Huvudprestationen:

1. Maskinen antar backtätning eller tresidig tätning, med vacker förpackning och hög mätnoggrannhet.

2. Temperaturkontrollens värmeförseglingsmekanism med flera banor har egenskaper för exakt temperaturkontroll, god värmebalans, garanterad tätningskvalitet och applicering av olika förpackningsmaterial.

3. Pappkroppen på såsförpackningsmaskinen använder rostfritt stål, antar inhemsk avancerad sugteknik, ingen pressning och läckage, och förpackningsvolymen kan justeras steglöst inom nominellt område.

Användningsområde:

Lämplig för förpackningsvätskor, halvvätska material som honung, chiliolja, nötkött sås, pan kök, schampo, kosmetika etc.

Prestandaparametrar:

Modell SP-230J

Förpackningshastighet 20-60 påse / min

Mätområde 1-250ml

Väska storlek L: 30-190mm; W: 20-135 mm

Spänning 220V

Effekt 0,9 KW

Vikt 280KG

Mått 700 * 800 * 1650mm


Välkommen till grossist sp-230j automatiska flytande förpackningsmaskiner med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning