SP-260E farmaceutisk blockautomatisk förpackningsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-260E farmaceutisk blockautomatisk förpackningsmaskin

huvud funktion:

1. Kompakt och skälig struktur, stabil och avancerad prestanda, lätt att använda och lätt att förstå.

2. Dualfrekvensmotorstyrning, steglös hastighetsbyte, väsklängden är inställd och klippd, inget behov av att justera luften, ett steg, spara tid och film.

3. Användningen av internationellt kända elektriska komponenter, PLC-styrning, man-maskingränssnitt, parameterinställning bekväm och snabb.

4. Felsökningstipsen är tydliga och är mer användarvänliga.

5. Högkänslig fotoelektrisk ögonspårning, vilket gör tätningsskärningspositionen mer exakt.

6. Noggrann temperaturinställning, lämplig för alla typer av förpackningsmaterial, förbättrar tätningskvaliteten.

7. Med positioneringsstoppfunktion, non-stick kniv, ingen film.

8. Transmissionssystemet är enkelt och tydligt, arbetet är mer tillförlitligt och underhållet är bekvämare.

9. Alla kontroller implementeras av mjukvara, vilket underlättar anpassningen av funktioner och uppgraderingar av teknik och kan uppfylla produktionsbehoven i olika perioder.

10. Dispenseringsplattans automatiska matningsenhet, kan vara lämplig för automatisk blankning av olika specifikationer av aluminiumplast.

Prestandaparametrar:

Produktionskapacitet 30-150 (förpackningar per minut)

Förpackningsstorlek (60-190) x (30-110) x (5-40) mm

Den maximala filmbredden 250 mm

Strömförsörjning 220V / 50Hz, 2,4KW

Total vikt 700 kg

Mått 3350 * 1800 * 650 mm

Välkommen till grossistet sp-260e farmaceutiska block automatisk förpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: sp-260e farmaceutiska block automatisk förpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like