SP-320 Powder Packaging Machine

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-320 pulverförpackningsmaskin

Huvudprestationen:

Denna maskin är lämplig för packning av småpåsar av pulvermaterial (t.ex. mjölkpulver, sojamjölkspulver, stärkelse, farmaceutiska pulver, pesticidpulver, kaffepulver, kryddpulver, etc.). Formen på den förpackade produkten är en bakre tätning, en tresidig tätning eller en fyrsidig tätning. (Obs! De tre sidorna är förseglade som vanliga produkter och de fyra sidorna är förseglade med speciella anpassade varmluftsvärmare)

Prestandaparametrar:

Väska kapacitet 1-100ML

Väska Storlek Filmbredd 40-180MM Väska längd 20-140MM

Förpackningshastighet 30-60bags / min

Total vikt 320kg

Övergripande mått 900 * 700 * 1800mm

Makt 220v / 50hz

Total effekt 1,5kw


Välkommen till grossist sp-320 pulverförpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: sp-320 pulver förpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like