SP-40II höghastighetsgranulatorförpackningsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-40II höghastighetsgranulatorförpackningsmaskin

Huvudprestationen:

1. Maskinen adopterar en roterande skärare, tre sidor, fyra sidor eller bakre tätningar. Förpackningshastigheten är snabb och förpackningsväskan är vacker.

2. Med hjälp av en stegd struktur för att styra längden på påsen, med fotoelektrisk spårning och positionering, korrekt rörelse, kan du automatiskt slutföra påsen, mäta, fylla, täta, klippa, räkna och andra funktioner.

3. Den är lämplig för förpackning av partiklar, pulver, vätskor etc. i livsmedel, medicin, kemisk industri och andra industrier. Såsom spannmål,

Puffed mat, socker, mediciner, te, proteinpulver, kaffe, kryddor och andra mått och förpackningar.

Prestandaparametrar:

Typ SP-40II

Förpackningshastighet 50-85 påse / min

Mätintervall 7-40 ml

Värmare 110 V, 250 W × 4

Total effektförbrukning 1,4KW

Total vikt ca 400 kg

Mått 600mm × 790mm × 1780mm


Välkommen till grossist sp-40ii höghastighets granulator förpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning