SP-50J Tre-förseglad såsförpackningsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-50J tre-förseglad såsförpackningsmaskin

huvud funktion:

Väskan gör system med steppermotorer, styrtekniska kinesiska teckenfönster, värmeförseglar fyrvägskontrolltemperatur, pålitligt fotoelektriskt detektionssystem, automatisk utskrift av satsnummer eller produktionsdatum och lätt riva av förpackningsprodukter. Pumphuset är tillverkat av rostfritt stål och packvolymen kan justeras steglöst inom märkområdet.

Semi-flytande typ maskin: Med omrörare kan den hålla slagg.

Prestandaparametrar:

Storlek SP-50J

Förpackningshastighet 28-50 (påse / min)

Mätintervall 1-50 eller 1-100 (ml)

Väska storlek längd 50-145 bredd 30-100 (mm)

Spänning 380V / 50Hz eller 220V / 50Hz

Effekt 1,36 (plus omrörning 1,42)

Vikt 220KG

Mått 665 × 770 × 1580 eller 665 × 1000 × 1580 (med ytterligare kodare / mm)

Förpackningsmaterial Olika kompositfilmförpackningsmaterial

Förpackningsmaterialets diameter ≤300 (mm)Välkommen till grossist sp-50j tre-förseglade sås förpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: sp-50j tre-förseglad sås förpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like