SP-60D Babao Tea Packing Machine

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-60D Babao Tea Packing Machine

Huvudprestationen:

Denna maskin är lämplig för en mängd olika material i enlighet med ett fast förhållande av blankning i en väska. Såsom: Babao te.

1. Allt rostfritt stål exteriör, i linje med GMP krav.

2. Dammskyddsåtgärder för att förhindra att material kommer in i maskinens inre och orsakar förorening.

3. Använd mikrodatorstyrning, mätbägare eller skruv. Den kan automatiskt slutföra funktionerna för väska, mätning, fyllning, tätning, skärning, räkning etc.

Oscillationsmatning, tryckdatum, lätt att riva på munen och andra funktioner.

Ansöka till:

Lämplig för omedelbar nudelindustrins dehydrerade grönsaker, Babao-te, Kinesisk örtmedicin, blomte-te och andra multimaterialförpackningar.

Prestandaparametrar:

Typ SP-60D

Mätintervall 5-40 ml

Väska storlek längd: 55-110mm bredd: 30-80mm

Produktionskapacitet 35-60 påsar / minut

Total effekt 220V / 50Hz / 1,9kw

Total vikt 450kg

Mått 700mm × 800mm × 1900mm

Babao Tea Packing Machine | Dehydrerad grönsaksförpackningsmaskin | Multimaterialblandning Automatisk förpackningsmaskin | Tre Fortune Packing Machines |


Välkommen till grossist sp-60d babao tepackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning