SP-60S hink kedja förpackningsmaskin

Yueyang Smile packning utrustning & Material Co, Ltd är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten 2014, företaget har samarbetat med många klienter både från inrikes och utomlands, och har erhållit genomgående hög beröm från våra kunder sedan det inrättades... Företaget innehar ledande idén det 'kvalitet bevisar styrka, når till framgång' och försöker sitt bästa för att göra bra på någon aspekt från varje stygn, varje punkt av tillvägagångssättet av tillverkning till slutbesiktning, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utvecklingen av 'hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt' att ge dig utmärkt service av bearbetning! Hjärtligt välkommen att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-60S hink kedja förpackningsmaskin

        

viktigaste funktionen:

Denna maskin kan automatiskt fylla påsen att göra, mätning, fyllning, tätning, varumärkespositionering, skärning, räkna, steglös hastighet förordning och andra funktioner. Enligt behov av materialet, lägga till extra funktioner såsom vatteninsprutning.

 

 

Application-scope:

Denna maskin är lämplig för förpackning av stora paket och oregelbundna material i mat och andra branscher, såsom datum, valnötter, hårdvara leveranser, maneter, skruvar, kex, svamp och andra material.

 

 

Prestandaparametrar:

Modell SP-60S (med transportband kedja hink)

Väska att göra kapacitet 20~200ml

Långa väska längd: 40 till 180mm bredd: 20 till 150mm

Förpackning hastighet 20 till 50 påsar/minut

Total vikt 350kg

Mått 800 × 640 × 1600 mm (utan transportband bälte längd)

Ineffekt 220V

Total effekt 1.6KW


Välkommen till grossist sp-60-talet hink kedja förpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de produkter av bästa kvalitet, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: SP-60s hink kedja förpackning, leverantörer Kina, maskintillverkare, partihandel, bäst, Billigt, produkter

Förfrågning

You Might Also Like