SP-800B Back Seal Particle Packaging Machine

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-800B packningshjälpmedelsförpackningsmaskin

Produkt introduktion

Enstegs höghastighetspartikelförpackningsmaskin har en kompakt och utsökt kroppsform, ett litet fotavtryck, enkel och bekväm drift och en mogen teknik med stabil prestanda.

Tekniska funktioner:

1. Väskan som tillverkar serier antar en steppmotordelningsteknik, som har en hög väska som gör noggrannhet och ett fel på mindre än 1 mm.

2. Användningen av en dubbelstyrd värmeförseglingsmekanism möjliggör mer exakt temperaturkontroll, högre tätningskvalitet och ett större antal förpackningsmaterial.

3. Mikro-datorväska längdkontrollen kan ställas in på vilken längd på väska som helst utan att ersätta delar och kan förhandsräknas, vilket visar förpackningshastighet, påse längd och så vidare.

4. För att säkerställa en stabil drift av maskinen har denna utrustning en automatisk avstängnings- / larmfunktion när: skyddsdörren är öppen, ljusplatsen inte är inriktad, förpackningsmaterialet är upptaget och överbelastat.

5. Förinställda räknefräsar producerar sidoprodukter och avskuras i önskad mängd.

Tekniska parametrar

Modell SP-800B

Mätning 3-100 ml

Väska storlek (mm) längd 50-160

Bredd 10-120

Förpackningshastighet (förpackningar / minuter) 30-70

Effekt (kW) 220 / 380V 50 / 60Hz 2,5KW

Vikt (kg) 350

Mått (cm) 1000 * 700 * 1600

Tillämpliga material: Granuler, såsvätskor


Välkommen till grossistet sp-800b back seal partikelförpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: sp-800b tillbaka tätning partikel förpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like