SP-800B Salt Packaging Machine

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-800B saltförpackningsmaskin

Prestanda egenskaper:

1. Hela maskinen består av importerade programmerbara styrenheter, och Wei Luntong-pekskärmen utgör körkontrollkärnan med utmärkt prestanda och enkel drift.

2, kan maskinen och mätanordningen kompletteras för att slutföra mätningen, matning, påfyllningspåse, datumutskrift, produktförpackning, all förpackningsprocess;

3, en perfekt automatisk larmskyddsfunktion, för att minimera förlusten, bidra till att eliminera felet i tid;

4, med hjälp av intelligent termostat för att säkerställa att tätningen är vacker och jämn;

5, kan maskinen tillverkas i enlighet med kundens behov, tre sidor förseglad säcktyp, bakåtförsluten väska.

6, volymetrisk mätning, hög precision och låg kostnad.

Tillämpningsområde

Den är lämplig för förpackning av granulerade föremål som vitt granulärt socker, salt, kryddor, Banlangen-granulat, granulat, tre-i-ett-kaffe, korn, foder och bete.

Frivillig

Datum skrivare, färdig produkt transportör, inflator, olika krokhål enheter

Tekniska parametrar:

Modell SP-800B

Mätområde 50-1000g (ersättningskopp)

Väska bredd 30-180mm

Väska längd 50-270mm

Förpackningshastighet 15-65bag / min

Matningsspänning 220V 50 / 60Hz 1.8KW

Enhetsschema L900 × W900 × H2100

Utrustning vikt 380 kg


Välkommen till grossist sp-800b saltförpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning