SP-800D Elektronisk Vägpartikelförpackningsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-800D elektroniska vågpartikelförpackningsmaskin


Produkt introduktion

Enstegs höghastighetspartikelförpackningsmaskin har en kompakt och utsökt kroppsform, ett litet fotavtryck, enkel och bekväm drift och en mogen teknik med stabil prestanda.

Tekniska funktioner:

1. Väskan som tillverkar serier antar en steppmotordelningsteknik, som har en hög väska som gör noggrannhet och ett fel på mindre än 1 mm.

2. Användningen av en dubbelstyrd värmeförseglingsmekanism möjliggör mer noggrann temperaturkontroll, högre tätningskvalitet och bredare förpackningsmaterial.

3. Mikrodatorns kassettlängdskontroller kan ställas in på vilken längd på väska som helst utan att ersätta delar och kan förhandsräknas, vilket visar förpackningshastigheten, påsens längd osv.

4. För att säkerställa en stabil drift av maskinen har denna utrustning en automatisk avstängnings- / larmfunktion när: skyddsdörren är öppen, ljusplatsen inte är inriktad, förpackningsmaterialet är upptaget och överbelastat.

5. Förinställda räknefräsar producerar sidoprodukter och avskuras i önskad mängd.

6. Mätningen av linjär elektronisk skala har hög precision, och det kan fritt kombinera olika material med olika vikter för att mata samtidigt.

Tekniska parametrar

Modell SP-800D

Mätning 3-100 ml

Väska storlek (mm) längd 50-160

Bredd 10-120

Förpackningshastighet (förpackningar / minuter) 30-70

Effekt (kW) 220 / 380V 50 / 60Hz 2,5KW

Vikt (kg) 350

Mått (cm) 1000 * 700 * 1600

Tillämpliga material Granuler, nötter,

Korn och kornförpackningsmaskin | Elektronisk vågpartikelförpackningsmaskin | Te-vävt väskaförpackningsmaskin | Kvantitativ Automatisk Förpackningsmaskin


Välkommen till grossist sp-800d elektroniska våg partikel förpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning