SP-898 Automatisk High Speed Candy Packing Machine

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-898 Automatisk High Speed Candy Packing Machine


Huvudprestanda:

Materialet med enhetliga specifikationer kan skickas till väskmaskinen genom det automatiska sorteringsfacket för tätning och skärning, och färdigproduktutmatningen fullbordas automatiskt.

Användningsområde:

Den är lämplig för höghastighetstågspåsar av fastformade block som hård godis, kola, taffy, skarp, marshmallow, mjukt godis, peanut nougat, sesamchip, choklad och liknande.

Prestandaparametrar:

Förpackningshastighet 200-800 / min

Sockerspecifikation Längd: 10-50 Bredd: 10-30 Höjd: 4-25 (mm)

Väska storlek 48-95mm

Filmbredd 50-120mm

Mått (L * W * H) 3200 * 1200 * 1500mm

Spänning 380 / 220V

Total effekt 1,5Kw

Nettovikt 880 kg


Välkommen till grossist sp-898 automatisk höghastighets godis packning maskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: SP-898 automatisk höghastighets godis packning maskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like