3-sidig pulverförpackningsmaskineri

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

3-sidiga pulverförpackningsmaskiner

huvud funktion:

1. Maskinen antar mekanisk roterande skärare och elektrisk roterande skär samtidigt, och de båda skärarna styr separat. Det kan inte bara uppnå godtycklig multi-bag skärning, men också inse single-bag enpolig skärning. Det är en maskin i verklig bemärkelse. .

2. Väskan gör system med steppmotorer, som har hög precision när man gör påsar med ett fel på mindre än 1 mm.

3. Förpackningshastigheten är snabb, skärläget kan justeras fritt under maskinens drift.

4. Användning av intelligent temperaturregulator, exakt temperaturreglering, båda sidor av den förseglade vägvärmekontrollen, god termisk balans, se till att tätningen är vacker, jämn och lämplig för olika förpackningsmaterial.

5. Den unika strukturella konstruktionen av värmeförseglingsdelen är tätt förseglad för att säkerställa förpackningsproduktens kvalitet.

6.Unvändning av PLC-styrsystem och kända brandkontrollanordningar utgör den stora display pekskärmen drivstyrningskärnan; kontrollnoggrannheten, pålitligheten, säkerheten och intelligensen hos den kompletta maskinen maximeras.

7. Pekskärmen kan lagra en mängd olika processer för produktförpackning, stödja utvidgningen av funktioner för att anpassa sig till en mängd produktförpackningsproduktion.

8. Användning av avancerade intelligenta KEYENCE-fotoelektriska färgstandardspositionsdetekteringsanläggningar för att säkerställa att förpackningen är korrekt och felfri.

9. Säkerhetsbafflar med sidoöppning med god sikt uppfyller kraven på operativ säkerhetshantering.

10. Positioneringsstoppfunktion för att minska avfallet av förpackningsmaterial och förpackningsmaterial.

11. Alla delar som kommer i kontakt med material som ska förpackas är gjorda av rostfritt stål eller giftfria material.

12. Kan användas med en mängd olika mätmetoder för att uppnå hela förpackningsprocessen för mätning, fyllning, påseframställning, datumnummernummerutskrift, räkning, skärning och produktleverans.

Prestandaparametrar

Förpackningshastighet 30-60Bag / min

Mätområde 0,1-100ML (ersättningsmätningspump)

Väska storlek längd 50 till 120 bredd 30 till 85 (mm)

Trefasig fyrspänningspänning 380V / 50Hzv (enfas 220V / 50Hz)

Effekt 1,5 KW

Vikt 280 kg

Mått Längd 665 × bredd 770 × höjd 1680 (mm)

Förpackningsmaterialets diameter ≤300 (mm)


Välkommen till grossist de tre-sidiga pulverförpackningsmaskiner med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: tre-sidiga pulverförpackningsmaskiner, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like