Vägning av sekundärfoderpulverfyllningsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

Vägning av fyllningsmedelspulverfyllnadsmaskin

produktmanual:

Utrustningen är baserad på marknadens behov, i kombination med övningen av designen i linje med nationella GMP-standarder. Maskinen innehåller det senaste tekniska konceptet för europeisk förpackningsteknik, och designen är mer rimlig, enklare och robustare. Automatiskt slutföra matning, dosering, fyllning etc., lämplig för att fylla pulverformiga granulära material, såsom mjölkpulver, mononatriumglutamat, fasta drycker, druvmjöl, rismjöl och så vidare.

Funktioner:

• Moduls utformning av programmet, PLC-styrsystemet, gränssnittet för människa och maskin, samt arbetsmetoder är tydliga. Alla parametrar kan läggas till programmodulen och användas efteråt.

• Använd burkar eller flaskbehållare, konfigurera automatiskt matningssystem, kan inte uppnå någon flaska, brist på flaskburkar.

• Varje tank måste inspekteras, för att inte missa varje flaska fylld med okvalificerade produkter, ett unikt sekundärt fyllnadsdesign, bevattningssystem, för att säkerställa att produktens passhastighet är 100%.

• Användning av specifika gravitetsåterkopplingsspårning och höghastighetsreaktionskopplingsbromsar för att öka spiralen, vilket förbättrar förpackningsnoggrannheten och förpackningshastigheten avsevärt. Hela strukturen är enkel, layouten är rimlig, och byte av förpackningsvarianter är snabb, och rengöringshygien är extremt bekvämt.

• Maskinen är stabil och hållbar med låg felfrekvens.

Tekniska parametrar:

1.Mätningsmetod: Efter vägningen kompletteras den med spiralpåfyllning.

2. Behållarstorlek: cylindrisk behållare φ50-180mm hög 50-350mm

3. Förpackningsvikt: 10-5000g (byt skruvfäste)

4 förpackningsnoggrannhet: Förpackningsvikt ≤ 500g avvikelse ≤ ± 1,5g

Paketvikt 100-1000g avvikelse ≤ ± 2,5g

Förpackningsvikt> 1000g avvikelse ≤ ± 4g

5. Förpackningshastighet: 25-55 burkar / min

6. Strömförsörjning: trefas 380V 50-60Hz kan anpassas enligt krav

7. Hela effekten: 3,5Kw

8. Lufttryck: 6-8 kg / cm2

9. Luftförbrukning: 0.2m3 / min

10. Total vikt: 800 kg

11. Hela volymen: 3330 × 1200 × 2930 mm

12. Behållarvolym: 50L förladdad, kompletterad med 10L.

Powder Automatic Filling Machine | Raspberry Powder Packaging Machine | Kvantitativ fyllnadsmaskin |


Välkommen till grossist den vägande sekundärmatning pulver fyllningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning