SP-168 Invändiga och utvändiga väskor Hängande linne tejpförpackningsmaskin

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-168 Invändig och utvändig väska hängande linje tejpförpackningsmaskin

Huvudprestationen:

Denna maskin är en ny typ av värmeförsegling, multifunktionell automatisk tepåse förpackningsutrustning för dryck. Huvudfunktionen hos maskinen är att inner- och ytterpåsen är gjuten en gång, så att man undviker direkt kontakt mellan händerna och materialen och förbättrar effektiviteten. Invändiga väskan är ett filterpapper som kan anpassas automatiskt och ytterpåsen är ett kompositpapper. Den största fördelen är att märkningen och ytterpåsen kan vara fotokopplad. Förpackningskapaciteten, innerpåsen, ytterpåsen och etiketten kan justeras godtyckligt. Den inre och yttre påse storleken kan anpassas enligt användarens olika behov, för att uppnå bästa. Förpackningens effekt förbättrar produktets utseende och förbättrar produktens värde.

Användningsområde:

Denna maskin är lämplig för engångsförpackning av inre och yttre påsar med små partiklar som te, örtte och hälsot te.

Förpackningsmaterial:

Papper / plast, plast / plast, plast / aluminium / plast, papper / aluminium / plast, filter bomullspapper, bomull, etikettpapper

Prestandaparametrar :

Förpackningskapacitet

1-15 ml

Fart

35-60 väska / min

Tagstorlek

W : 40-55mm L : 20-24mm

Stränglängd

155mm

Inre påse storlek

W : 50-80mm L : 50-100mm

Ytterpåse storlek

W : 70-110mm L : 80-130mm

Kraft

220V / 50Hz / 3,7kW

Dimensionera

(L × B × H) 1200 × 900 × 1900mm

Vikt

500kg


Välkommen till grossist sp-168 inom och utomhus påsar hängande linje tejp förpackningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.
Hot Tags: sp-168 inomhus och utomhus påsar hängande linje tejp förpackningsmaskin, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like