SP-483 Vakuum Tieguanyin Packing Machine

Yueyang Smile Packing Equipment & Material Co, Limited är ett företag specialiserat på förpackningsmaterial och relaterade produkter för kaffe och te. Sedan starten år 2014 har företaget samarbetat med många kunder både hemma och utomlands och har fått konsekvent hög beröm från våra kunder sedan den inrättades. Företaget har den ledande idén att "Kvalitet styrker styrka, detaljer uppnår Succes ", och försöker sitt bästa för att göra det bra vid varje aspekt från varje sömnad, varje tillverkningspunkt för tillverkning till slutkontroll, packning och leverans. Vi insisterar på principen om utveckling av "Hög kvalitet, effektivitet, uppriktighet och jordnära arbetssätt" för att ge dig utmärkt service för bearbetning! Vi välkomnar dig varmt att besöka vårt företag eller kontakta oss för samarbete!
chatta nu

Produktinformation

SP-483 Vacuum Tieguanyin packningsmaskin

Först gäller för:

Denna maskin är lämplig för förpackning av tevarianter: korta band, granuler, nålar, lägenheter, lakan, block och andra tevarianter. (t ex rocktea, vitt te, svart te, puerte, grönt te, blomstert te, krysantemumte, etc.)

För det andra, speciella egenskaper:

1. Användning av PID-temperaturregulatorn för att kontrollera tätningstemperaturen kan säkerställa att tätningen är jämn och förbättra avkastningen.

2. Använda PLC-styrenheten för att styra hela operationen, pekskärmsgränssnitt, lätt att använda.

3. Vissa arbetscylindrar importeras och används för att säkerställa noggrannheten och stabiliteten i sitt arbete.

4. Denna maskin kan kompletta engångsförpackningsfunktioner som automatisk mätning, automatisk påseupptagning, automatisk påseframställning och automatisk tätning.

5. Har egenskaper för snabb förpackning, noggrann mätning, enkel operation och så vidare.

6. Varje person kan hantera mer än 10 lokala plan, vilket kraftigt minskar arbetskraftskostnaderna.

För det tredje, de tekniska parametrarna:

Modell nrSP-483

Väska storlek bredd (W): 50-58 (mm)

Längd (L): 105-130 (mm)

Förpackningshastighet ca 14 pack / min

Mätområde 3-15 g

Ström 220V / 50Hz / 1.8KW

Luftkälla 0.6mpa

Luftförbrukning 0,30m3 / min

Total vikt 100 KG

Övergripande dimensioner (längd × bredd × höjd) 600x520x1500mm


Välkommen till grossist sp-483 vacuum tieguanyin packningsmaskin med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi kommer att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning