Kaffepyramidväska i rulle

Namn: Kaffepyramidväska i rulle Storlek: 120mm 140mm 160 kan också boka efter kundbehov Material: 28gsm fiberduk MOQ: 15roll Förpackning: opppåse och kartong Produktbeskrivning Formen på en trekantig kaffesäck, mer utrymme, kan göra bättre Sträck kaffe i vattnet, för att få en bättre ...
chatta nu

Produktinformation

Namn: Kaffepyramidpåse i rulle

Storlek: 120mm 140mm 160 kan också boka efter kundens efterfrågan

Material: 28gsm fiberduk

MOQ: 15roll

Förpackning: opppåse och kartong


Produktbeskrivning

Formen på en triangeln kaffe väska, mer utrymme, kan göra bättre sträcka kaffe i vattnet, för att få en bättre smak. Nylon mesh tyg med hög genomskinlighet, du kan bättre visa formen av kaffe till konsumenter, high-end, atmosfären, på betyget! Det är ett klokt val för medel och hög kaffehandlare.


Produktegenskap

Hög genomskinlighet, pyramid typ, triangel form


Ansökan

Teförpackning, Kinesisk växtförpackning, kryddaförpackningar etc.


Annan information

Trots att triangeln kaffe väskan är en ny industri, men vårt företag har varit öppen marknad i Kina i två år, får du bra recensioner, så vi tror att marknaden är väldigt bred och vi är bra på att driva bakom trimkorgsmarknaden!


Välkommen till grossisten kaffepyramidpåsen i rulle med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi erbjuder dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Hot Tags: Kaffepyramidpåse i rullar, leverantörer Kina, tillverkare, grossist, bästa, billiga, produkter

Förfrågning

You Might Also Like