Nylon biologiskt nedbrytbar pyramid tepåse förpackningsmaterial

Produktnamn: Nylon biologiskt nedbrytbar pyramid tepåse förpackningsmaterial Etikettstorlek: 20 * 20 mm, enkeltsidig utskrift Bredd: kan vara 120 mm, 140 mm, 160 eller annan bredd, pls kontakta oss! Förpackning: 6000 per volym med 6 per fall Applikation: lämplig för svart te, grönt te, örtte, hälsoko, ...
chatta nu

Produktinformation

Produktnamn: Förpackningsmaterial av nylon, biologiskt nedbrytbar, pyramidte

Etikettstorlek: 20 * 20 mm, utskrift av enstaka sidor

Bredd: Kan vara 120mm, 140mm, 160 eller annan bredd, pls kontakta oss!

Förpackning: 6000 per volym med 6 per fall

Applikation: lämplig för svart te, grönt te, örtte, hälsot te, örtte

Produktbeskrivning

Formen av en trekantig te-väska, mer utrymme, kan göra att du sträcker te i vattnet, så att du får en bättre smak. Nylon mesh tyg med hög genomskinlighet, kan du bättre visa formen av te till konsumenter, high-end, atmosfären, på betyget! Det är ett klokt val för mellan- och höghandeln.


Produktegenskap

Hög genomskinlighet, pyramid typ, triangel form


Ansökan

Teförpackning, Kinesisk växtförpackning, kryddaförpackningar etc.


Annan information

Trots att triangeltesäcken är en ny industri, men vårt företag har varit öppen marknad i Kina i två år, får du bra recensioner, så vi tror att marknaden är väldigt bred och vi är bra på att trycka bakom trekanten tepåse marknaden!


Välkommen till grossisten den nylon biologiskt nedbrytbara pyramiden tepåse förpackningsmaterial med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina. Vi erbjuder dig de bästa kvalitetsprodukterna, billigt pris och tillfredsställande service.

Förfrågning